K domácí výuce

Vážení rodiče,

chci vám touto formou poděkovat, jak domácí výuku s našimi žáky doma zvládáte. Vím, že tato situace není lehká pro nikoho z nás. Ráda bych vás ujistila, že pokud něco nezvládnete, nic se neděje, až se do školy zase vrátíme, vše doženeme. Pokud něčemu vaše děti nerozumí, případně nezvládají, učitelky po návratu do školy s nimi proberou, případně se domluvíme na doučování – v této době využívejte uvedené konzultace s učitelkami.

Při domácí výuce využívejte (pokud máte možnost) specializované portály, které jsou již uvedeny v úvodu u týdenních plánů (dále například www.skolakov.eu), programy České televize UčiTelkaOdpoledkaŠkola doma pro přípravu na přijímací zkoušky, program ČT edu s několika tisíci krátkých videí pro jednotlivé vyučovací předměty, apod. Děti zapojujte do domácích prací – nechte je připravit snídani, pomoci vám s vařením, vyluxovat, utřít prach, ustlat postel, uklidit si pokojíček, atd. Mohou vám také pomáhat venku na zahradě.

Nechceme a nebudeme vás v této době ještě více zaměstnávat, proto nepožadujeme okamžitou informaci o stavu práce žáků pravidelným ofocením pracovních listů.

Mgr. Jana Fialová, ředitelka školy

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *